Visumen klara!

 

Inbjudan:
Även 2016 har vi glädjen att få ta emot Abu Mujahed, som förestår CYC:s verksamheter. Utöver hans två unga medarbetare Mohammed och Alaa som besökte oss förra året kommer också Malike och Wajde. De ska delta i årets Fredslopp lördag den 24:e september i Slottsskogen, Göteborg, och är inbjudna av Proletären FF.
Våra gäster har ett digert program – exempelvis ska de träffa elever på Göteborgs Folkhögskola Nya Varvet samt dess filial i Biskopsgården, möta ungdomar på Mixgården i Hammarkullen, delta vid en träff med Lärarförbundet, intervjuas av webbtidningen Alba.nu, tala vid ett offentligt politiskt möte – utöver det traditionsenliga Faddermötet.
Du som är fadder, liksom andra nyfikna på vad CYC gör, är hjärtligt välkommen till mötet som tar upp händelseutvecklingen i Libanon och situationen i flyktinglägren samt i CYC´s Barn- och Ungdomscenter (cycshatila.com)
Abu Mujahed lovordar det stöd han får från de svenska faddrarna och vill gärna träffa så många som möjligt – aktiva faddrar liksom nya intresserade – så ta med dig en vän!
Mötesdag och tid: Söndag 25 september klockan 17-20
Mötesplats: Masthuggets hus, Klingners plats 1
Buss 60, hållplats: Paradisgatan
Spårvagn 3, 9 eller 11, hållplats: Masthuggstorget
P-garage finns på Fjällgatan, infart vid godisaffären
Hör gärna av dig om du/ni kan komma – det underlättar planeringen. Vi kommer att bjuda på kaffe/te med fikabröd.
Anmälan till:
Kickan kickaneinarsson@hotmail.com  t. 073-5526091
Jane jane.mattsson@telia.com t. 073-5950562
PS Har du möjlighet att baka eller hjälpa till att ställa i ordning lokalen före och efter vår träff så är vi i fadderstyrelsen mycket tacksamma.
Välkomna önskar
Eva, Nestor, Charlotte, Kickan och Jane
Insamlingsstiftelsen Shatilas Barn- och Ungdomscentrum
Plusgiro 59 84 28 – 1